Da-ne un +1 pe Google

Producători

Curs Valutar BNR

Newsletter

Naposim

Naposim

Cutie cu 100 tablete Naposim produs de Vermodje.

Detalii


80,00 lei cu TVA

37 produse în stoc

Adaugă la dorințe

Naposim este un steroid foarte folosit de culturisti, sportivii si toti cei ce vor sa creasca in masa musculara. In ciuda celor enumerate mai sus naposim poate creea efecte secundare daca este folosit o perioada indelungata de timp, de aceea trebuie respectate instructiunile in momentul in care il folositi.

Naposim este deseori folosit in medicina atunci cand trebuie marit tonusul muscular al pacientilor, cresterea masei musculare,stimularea metabolismului , intarirea sistemului nervos si recuperarea fortei pacientilor slabiti,
Naposim este numele de brand pentru steroidul oral methandrostenolone. Este foarte comun printre sportivi deoarece este usor de utilizat si extrem de eficient.

Posibile Reactii Adverse

Naposim este un steroid puternic care poate cauza reactii adverse grave. Ginecomastia este o reactie adversa care apare in timpul tratamentului si poate aparea foarte devreme in timpul unui ciclu. Retinerea apei in organism este de asemenea o problema cauzata de catre naposim si este indicat sa se ia si un anti-estrogen in tot acest timp.

 

In plus reactiile androgenice negative apar deseori si se manifesta sub forma de:

  •  piele uleioasa
  •  acnee (cosuri)
  •  cresterea parului pe majoritatea suprafetii corpului

Pot aparea stari de “agresiune” , deci este important sa va controlati furia. Icterul este de obicei primul semn de probleme la ficat si trebuie sa fiti foarte atenti. Daca sunteti sensibili la anumite medicamente, ar fi recomandat sa stati departe de NAPOSIM si sa optati pentru alti steroizi anabolizanti.

Naposim - rezultate si doze

Naposim are ca efect o crestere exceptionala a masei musculare si a fortei si de aceea este foarte popular printre culturisti si sportivi. O doza zilnica de 4-5 tablete (20-25 mg) este necesara si suficienta pentru a produce efecte spectaculoase.

Naposim - combinatii (stacks)

Naposim se poate combina foarte bine cu alti steroizi cum ar fi Deca-Durabolin (ciclu clasic). Prin combinarea celor 2 steroizi va puteti astepta la semnificative cresteri in masa a muschilor si fara alte efecte adverse care apar daca ati lua numai Naposim simplu.

Cicluri cu Naposim

Ciclurile ar trebui sa fie scurte, nu mai mult de 8 saptamani , pentru a va feri de orice efecte adverse pe termen lung. Timpul de injumatatire a duratei de viata pentru naposim in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele de naposim pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange.Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.